Info

Flowers.nl uw online FLEUROP bloemist

 

Wij zijn lid van Fleurop Interflora Nederland .

 

Wat is Fleurop?  Over Fleurop.


  


Fleurop Interflora is al ruim 80 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn bijna 1.300 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist kan u daarom ook net dat beetje extra kwaliteit en service geven.

 

 

Voor de consument en het bedrijfsleven
Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor iedere boodschap die u wilt overbrengen. Dus zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. Bloemen of planten als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf. Voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden van bloemen verwijzen wij u naar de pagina Zakelijke Markt.

 

 

Waarom Fleurop?

 • Wereldwijd netwerk van bloemisten.
  Via Fleurop kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 135 landen! Per jaar bezorgen wij 40 miljoen boeketten wereldwijd, waarvan anderhalf miljoen in Nederland. In Nederland heeft Fleurop met haar 1.400 leden een landelijke dekking.
   
  Symbool voor kwaliteit.
  In Nederland herkent u de aangesloten bloemist aan het Fleurop-vignet met de Mercury-man. Dit vignet is het symbool voor de betere bloemenspeciaalzaak. Fleurop geeft 100% garantie op de uitvoering van opdrachten. 
   

  Versheidgarantie.
  Onze bloemisten kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 5 dagen versheidgarantie.
   
  Snelle en betrouwbare bezorgservice
  Bij bestelling voor 12.00 uur, wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).
   


De Nationale en Internationale Bloemenbon

 

Naast het laten bezorgen van bloemen kunt u bij ons ook de Nationale Bloemenbon bestellen. Dit is een leuk en altijd gewaardeerd cadeau waarmee de ontvanger naar eigen wens een mooi boeket, plant of accessoire kan uitzoeken bij iedere Fleurop bloemist in Nederland. De Nationale Bloemenbon is onbeperkt geldig en al verkrijgbaar vanaf 5 euro. Ook hebben wij een internationale bloemenbon. Deze is verkrijgbaar in de waarden 10 en 20 Fleurin (1 Fleurin= 1 euro). Deze internationale bloemenbon is wereldwijd inwisselbaar en is verkrijgbaar bij flowers.nl


Ons kantoor is in Zevenaar waar ongeveer 8 mensen dagelijks voor en met onze collega bloemisten hun uiterste best doen om uw bloemengroet zo goed mogelijk over te brengen. Heeft u vragen, opmerkingen of een klacht, mail de afdeling klantenservice@flowers.nl . Uw reactie wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Door dat wij gebruik maken van een groot netwerk van 1300 gekwalificeerde Fleurop bloemisten in Nederland, zijn wij instaat uw bestelling vaak nog dezelfde dag te leveren, mits de opdrachten voor 12.00 bij ons binnen zijn.

 

Tevens kunt u bloemen naar het buitenland versturen, daarvoor hebben we een selectie van producten gemaakt.

Meer informatie over bloemen naar het buitenland vind u op www.topflowers.EU

 

Producten en diensten

 

Decoratie & aankleding van beurzen, evenementen, kantoren en interieurs.Met ons team zijn wij voortdurend bezig met de mode- en trend ontwikkeling in zowel binnen-als buitenland.

Zo bezoeken we beurzen in o.a. Parijs, Londen, Brussel en Milaan om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en bloemsierkunst.

Onze gedrevenheid en devotie voor het vormgeven met natuurlijke materialen stellen ons in staat elke ruimte op een meesterlijk niveau te transformeren.

Naast het zelf actief bezig zijn met in ons eigenzinnig vakgebied, adviseren wij op het gebied van aankledingen voor evenementen en interieurs

stuur voor meer informatie een e-mail naar onze afdeling verkoop

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Bezorg informatie.

Indien uw bestelling is geplaatst voor 12.00 C.E.T. dan zorgen wij voor een perfecte bezorging nog diezelfde dag,

 

Betalingsinformatie.

In onze web shop kun u veilig betalen met uw creditcard Alle betalings transactie vinden plaats op de speciaal beveiligde servers van GLOBECHARGE, RBS Worldpay en Rabobank zijn gecertificieerde partners voor betalingstransacties. Wij accepteren kaarten van alle grote creditcard maatschappijen zoals: American Express, Eurocard Mastercard, Visa, Diners Club.

Verder kunt u betalen met Ideal / internet bankieren, en RekeningDirect voor bedrijven.

 

Kosten.

Additionele kosten voor bezorging bedragen 8.00 euro

  

 

Contact informatie:

A&A Artistics BV 

P.O. Box 31

NL 6900 AA Zevenaar

Telefoon: +31 316 332003 (tijdens kantoor uren)

Fax: +31 316 524240

E-mail: Info@flowers.nl 

 

 

Betalingsinformatie.

In onze web shop kun u veilig betalen met uw creditcard. Onze speciaal beveiligde servers dragen hier zorg voor. Wij accepteren kaarten van alle grote creditcard maatschappijen zoals: American Express, Eurocard Mastercard, Visa, Diners Club en Ideal / internet bankieren

 

 Vertel uw vrienden of collega's over ons

en maak kans op een bloemenbon

ter waarde van  € 25.00

 

Vertel u vrienden of collega's over ons